Директорът на програма Хоризонт на Българското национално радио Николай Кръстев е

...
Директорът на програма Хоризонт на Българското национално радио Николай Кръстев е
Коментари Харесай

Извънредно! Директорът на Хоризонт подаде оставка

Директорът на стратегия " Хоризонт " на Българското национално радио Николай Кръстев е подал оставка тази заран, научи БТВ.

Към момента не е ясно дали тя е била призната.

Днес пред постройката на радиото се организира невиждан журналистически протест срещу решението на радиото да смъкна от ефир правосъдния публицист Силвия Великова. Участниците в демонстрацията, политици и жители видяха в решението цензура, до момента в който радиото разгласи, че е липсвал плурализъм при отразяването на някои тематики.

В последна сметка Великова беше върната в ефир, до момента в който в това време " Хоризонт "  замлъкна невиждано тази заран заради… непланирана техническа профилактика.

Комисията за контролиране на известията разгласи, че стартира инспекция на прекъсването, със случая се зае и Съвет за електронни медии.

Премиерът Бойко Борисов разяснява в Русе, че случилото се с Великова е " нелепост ", като особено се е чул с нея, с цел да разбере какво се е случило.

" Разпоредих, аз не познавам шефа на БНР, в никакъв случай не съм го виждал, помолих да му предадат, тъй като изпълнителната власт единствено дава парите и не се меси. Казах му, че въпреки всичко съм и ръководител на партия, което ме прави началник на най-голямата парламентарна група, която е гласувала за неговия избор и в случай че не оправи това безсрамие, през днешния ден сутринта няма да дойда в Русе, а ще дойда в Народното събрание и ще желая групата да му вземе оставката или да му желае оставката ", закани се Борисов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ЛЕНИН (преди 1 секунда) Рейтинг: 616 | Одобрение: 241 Правилно решение. Няма да се подава на провокациите на Волгин, Мая и червени мърши . Сигурен съм че каквато и друга работа да си откри няма да е толкоз покрай вонята на алените отпадъци. Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР